Miért a ZIMBO?

A ZIMBO a húskészítmények színes palettáját nyújtja a vásárlók számára

Bármilyen felvágottra is vágyna, nálunk biztosan megtalálja. A ZIMBO egyike azon kevés gyártóknak Magyarországon, amely szalámit és kolbászféléket, vörösárukat és felvágottakat állít elő, valamint könnyű snack-eket és grilltermékeket is kínál.

Valódi helyi specialitások

A ZIMBO különös gondot fordít az eredeti helyi húskészítmények és különlegességek választékára, legyen szó akár thüringiai sültkolbászról vagy magyar szalámikról. Termékeink régóta hagyományos eljárással készülnek, és valódi élvezetet nyújtanak. Ugyanakkor biztosítják a húspultok változatosságát és megőrzik a hagyományos ételek és szokások értékeit.

Minőség

A ZIMBO szívügye a minőség. A nyersanyagok beszerzésétől a gyártáson át egészen a csomagolásig a ZIMBO a legmagasabb igényeket támasztja a termékekkel és az eljárásokkal szemben. Ez pedig a gondos kiválasztással és a beszállítók folyamatos ellenőrzésével kezdődik – legyen szó akár húsról, akár egy ritka fűszerkeverékről.

A ZIMBO a legszigorúbb higiéniai követelmények mellett működteti gyártósorait és a gyártóüzemek biztonságát szigorú szabványokat és normákat alkalmazó független vizsgáló bizottságok hagyják jóvá és ellenőrzik. Ide tartozik például a QS-szabvány, a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer, vagy az IFS – Nemzetközi Élelmiszerbiztonsági Szabvány. Mind az öt, Németországban, Lengyelországban és Magyarországon található ZIMBO gyártóüzem ilyen és ehhez hasonló szabványoknak felel meg, és gyakran megesik, hogy a gyárak még ezeket a szigorú követelményeket is túlteljesítik.

A ZIMBO termékek csomagolásait szintén a legjobb minőség jellemzi; könnyen nyithatók és éppoly könnyen vissza is zárhatók. A termékek így megőrzik a különleges ízüket és aromájukat, továbbá a csomagolás arról is gondoskodik, hogy a ZIMBO hústermékek mindig frissen kerüljenek az Ön asztalára. A raktár-és logisztikai rendszerünkkel szemben szintén magas igényeket támasztunk, hogy termékeink a hűtőláncok megszakítása nélkül, biztosan célba érjenek.

Csomagolás

A ZIMBO 50 évvel ezelőtt elsőként vezette be Németországban a felvágottak praktikus hűtőpultos csomagolását és olyan sikerre vitte, amely ma már mindenki számára természetes. A csomagolás nem csak a tárolásnál és a szállításnál nyújt védelmet, hanem otthonunkban is frissen tartja a kényes árut, és megőrzi annak aromáját.

Az elmúlt években a csomagolási újításokat illetően újra meg újra a vásárlók kedvében jártunk. Így például Freshbox csomagolásunk teteje könnyen visszazárható és a maradék termék íz- és illatanyagait megőrizve a fogyasztásig frissen tárolható.

Frissesség

A hozzávalók szállításától a késztermékig gyakran csak néhány óra telik el. A ZIMBOnépszerűségének köszönhetően termékeink soha nem maradnak sokáig a hűtőpolcokon. Ezért a ZIMBO termékekhez mindig frissen lehet hozzájutni, ezt pedig a vásárlóink bizalmukkal és hűségükkel jutalmazzák!

Kitüntetések

A ZIMBO termékek számos kitüntetést kaptak már. Az elmúlt években például a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) a ZIMBO választékának több mint 150 termékére osztott ki arany-, ezüst- vagy bronzérmet.

Magyarországon 2007-2009 között 12 termék nyerte el a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium „Kiváló Magyar Élelmiszer” tanúsító védjegyét, mely kiemeli, és a többi terméktől hangsúlyosan megkülönbözteti azokat a termékeket, amelyek a magas minőségi követelményeknek eleget tesznek.

2008-ban a hazai ZIMBO elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat a hazai termékkultúra fejlesztésében, valamint az aktív minőségpolitika alkalmazásában kifejtett magas színvonalú tevékenységéért.

Tájékozódás

A magyar hűtőpultok nagy választékot kínálnak önkiszolgáló élelmiszerek tekintetében, ezért sokszor csak nehezen találjuk meg a keresett terméket. Nem úgy a ZIMBO! A dinamikus márkajelzéssel ellátott, markáns, piros logó könnyen feltűnik. A tiszta színkódolás és az egyértelmű jelölések segítenek Önnek abban, hogy kedvenc termékét gyorsan és egyszerűen megtalálja. Végre könnyen eligazodhat a polcok között!

Legkedveltebb ZIMBO termékek